L1SPRT Extra: De ontknoping van een zinderende sportweek

L1SPRT Extra: De ontknoping van een zinderende sportweek

De wedstrijd Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht, de ontknoping van Giro d'Italiamet Tom Dumoulin en Max Verstappen in Monaco. In een extra L1SPRT-uitzending volgde we alles.

Verslaggevers
We schakelden tussen verslaggever Frank Moonen in Italië bij de aankomst van de Giro. Twan Spierts in het Parkstad Limburg Stadion waar gestreden werd tussen Roda JC en MVV om het belangrijke Eredivisie-ticket. Ruud Kleinen stond in het centrum van Kerkrade om de wedstrijd te volgen met fans. Maurice Jessen deed hetzelfde in de cafés van Maastricht.

Gasten
Gasten in deze extra SPRT-uitzending waren onder meer Gert Jakobs (oud-wielrenner) en Cooky Voorn (oud-trainer en wielerliefhebber). Natuurlijk was er ook aandacht voor de Grand Prix van Monaco met Max Verstappen, autocoureur Xavier Maassen was te gast in de studio om de laatste ontwikkelingen bij de Grand Prix te volgen. Presentatie was in handen van Sander Kleikers.

Logo 1Limburg

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Het achterlaten van een fiets bij een kasteelvijver in Tegelen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat consternatie gezorgd. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, omdat gedacht werd dat er iemand te water was geraakt.

Programma's