Zeven buuttereedners in buuttefinale 2019

Zeven buuttereedners in buuttefinale 2019

Aan de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen 2019 doen op 11 januari 2019 zeven buuttereedners mee.

De jury van de voorrondes, die afgelopen dagen in Belfeld, Merkelbeek en Nederweert-Eind hebben plaatsgevonden, heeft dat zojuist in Nederweert-Eind bekendgemaakt. Juryvoorzitter Rene Heuts uit Schin op Geul gaf een compliment aan de 7 debutanten.

De voorrondes telden 25 deelnemers onder wie twee uit Belgisch Limburg en geen enkele oud-winnaar. Dit zijn de finalisten van 2019:

-Henrie van Geneijgen uit Swartbroek

-Eric Reck uit Meerssen

-John van Bilsen uit Baexem

-Koen Verstappen uit Meijel

-Bas van Neer uit Susteren

-Helga Cornelissen uit Oostrum

-Ton Klaessen uit Neer

De finale is vrijdag 11 januari 2019 en wordt door de LVKA, Stichting Organisatie Buutteredners Kampioenschappen georganiseerd in de Oranjerie te Roermond. Voor kaarten kijk op www.lvka.nl

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

De rechter heeft Berry A. (33) veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, omdat de Sittardenaar een gewelddadige overval heeft gepleegd in 2017. Hij deed zich destijds voor als lid van een arrestatieteam.