Zestien nieuwe leedjes voor het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer in Gebrook

Zestien nieuwe leedjes voor het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer in Gebrook

Het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer van het Carnavals Comité Hoensbroek meldt dat 16 nieuwe liedjes meedingen naar de titel “Sjlager va Gebrook”.

De Sjtadsvastelaovesvereniging CCH houdt het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer weer op 11 november in Kasteel Hoensbroek. De liedjeswedstrijd start om 14.33 uur. Lees hier het persbericht van het CCH:

PERSBERICHT

Op zeuk nao d’r nuuje sjlager va Gebrook!

Nu de inschrijftermijn van het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer is gesloten, meldt het CCH met trots dat maar liefst 16 nieuwe liedjes meedingen naar de titel “Sjlager va Gebrook”. Traditiegetrouw opent Sjtadsvastelaovesvereniging CCH het carnavalsseizoen op 11 november met het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer in narrentempel Kasteel Hoensbroek. Dit jaar valt de elfde van d’r elfde op zondag en start het leedjeskonkoer om 14.33 uur.

Het belooft weer een spannend konkoer te worden met een zeer gevarieerd aanbod aan Breuker vastelaovesleedjes. Waar andere plaatselijke konkoersen het aantal inzendingen zien afnemen, mag het leedjeskonkoer va Gebrook zich verheugen op maar liefst 16 deelnemers. Naast vele vertrouwde zijn er ook weer nieuwe gezichten, van zeer jong tot minder jong, van solo-optredens, duo’s tot kleine en grote groepen. Dat maakt het deelnemersveld steeds gevarieerder en rijker.

De entree bedraagt € 5,-. Ook dit jaar kunnen de nummers na 11 november via www.cch-gebrook.nl beluisterd en gedownload worden.

Logo 1Limburg

Herfst: wat mag je wel of niet meenemen uit het bos?

Herfst: wat mag je wel of niet meenemen uit het bos?

Een man is dinsdag in Baexem aangehouden voor het plukken van paddenstoelen. Nu het bos weer transformeert in herfstkleuren en men al nadenkt over de kerststukjes rijst de vraag: wat mag je wel of niet meenemen uit het bos?