Zaterdag 8 september finale LK Latje Trap 2018

Zaterdag 8 september finale LK Latje Trap 2018

Zaterdag 8 september 2018 vindt de finale van het allereerste Limburgs Kampioenschap Latje Trap plaats. De finaledag zal zich afspelen in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade, rondom de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie Roda JC – N.E.C. Nijmegen.

20 finalisten

In totaal strijden 20 finalisten voor de prestigieuze titel van Limburgs Kampioen Latje Trap, een prijs die voor de allereerste keer wordt vergeven. De finalisten werken voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC – N.E.C. Nijmegen eerst een halve finale af.

De drie deelnemers die na afloop van deze ronde de meeste ballen op de lat hebben geschoten stoten door naar de finale, welke wordt afgewerkt in de rust van de wedstrijd.

Daarbij schieten de drie finalisten vijf ballen van 16-meter afstand. Diegene die tijdens deze finale de meeste ballen op de lat weet te leggen mag zich officieel kronen tot de allereerste Limburgs Kampioen. Ex Roda-speler Roel Brouwers zal de prijsuitreiking verzorgen.

Het LK Latje Trap is een initiatief van organisator L1 en producent Moonen Movies. In totaal namen ruim 100 deelnemers deel aan een viertal voorronden verspreid door de provincie, waarna er dus 20 finalisten zijn overgebleven. Meer informatie over het LK Latje Trap 2018 vindt je op www.l1.nl/latjetrap.

Samenvattingen voorrondes LK Latje Trap

In de maand juni vonden de voorrondes plaats van het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Benieuwd hoe deze voorrondes zijn verlopen? Bekijk hier de samenvattingen.

Volg L1 op social media

Volg L1 op de diverse kanalen en deel jouw moment met #LiefdevoorLimburg.

Logo 1Limburg

Programma's