Zangeres Fiorenza komt met live concert

Zangeres Fiorenza komt met live concert

De 20-jarige zangeres Fiorenza (Ruijters) uit Gulpen gaat in september 2021 haar eerste eigen live concert geven in Het Gulperhoes in Gulpen.

Naast Fiorenza gaan gastartiesten als Sjpringlaevend, Rempetemp, Ivana en Guido Frissen van de Schintaler optreden. De zangeres wordt 18 september live begeleid door de band “The Menu” onder leiding van Joep Servais. 

Lees hier het persbericht van Limbo Studio’s, het management Fiorenza:

Persbericht – Fiorenza in concert!

Na het winnen van de Jo Erens prijs, het KVL, het TVK, twee maal het CMC Alaif en twee LVK finale-plekken op haar naam is het voor zangeres Fiorenza (Ruijters) uit Gulpen tijd voor de volgende stap in haar carrière.

Op zaterdagavond 18 september 2021 komt de 20 jarige zangeres als jongste Limburgstalige artieste ooit met haar eerste eigen LIVE-concert waarvan op 29 juni de online kaartverkoop is gestart. Het concert zal plaatsvinden in de vernieuwde evenementenhal “Het Gulperhoes” in Gulpen.

Naast Fiorenza zelf zullen gastartiesten als Sjpringlaevend, Rempetemp, Ivana en Guido Frissen van de Schintaler een spetterend optreden verzorgen.

De show van Fiorenza wordt in zijn geheel begeleid door live-band “The Menu” die onder leiding van Joep Servais van Marlstone music alle Fiorenza hits als “Drie daag oet de plaat” en “Van Onger tot baove” ten gehore zal brengen.

De show wordt afgewerkt met special effects en danseressen van “The Movement” uit Roermond. Het wordt een concert waar het feest vanaf moet druipen.

Naast het bekende Fiorenza-materiaal zal de zangeres ook enkele verrassingen brengen die niemand van haar verwacht. Bekende nummers van andere artiesten die de hele zaal mee kan zingen, staan o.a. ook op het programma tijdens het concert.

Gelijktijdig met het concert zal Fiorenza haar eerste eigen album “Vogelvrie” releasen. Op dit album staan alle meezingers die Fiorenza ooit heeft uitgebracht aangevuld met nieuwe eigen nummers. Alle nummers die op de cd staan worden tijdens het gelijknamige concert ten gehore gebracht.

“Het is een meisjesdroom die uitkomt. Toen Limbo Studio’s met dit plan kwam, kon ik mijn oren niet geloven. Ik had een aantal jaren geleden nooit gedacht dat ik een eigen concert zou gaan geven. Nu het zover is kan ik niet wachten en sta ik te popelen om er een geweldig feestje van te gaan maken en mijn droom te beleven!”

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:
Luister non-stop naar de leukste vastelaovesliedjes via L11Alaaf Radio.

Streep door Zomer LVK in Haelen

Streep door Zomer LVK in Haelen

Gebrook schreeuwt om nieuwe sjlagers

Gebrook schreeuwt om nieuwe sjlagers

Route Regio Clubtour: Damesjoekskapel Mingelmoos

Route Regio Clubtour: Damesjoekskapel Mingelmoos

Op L1 Radio: troubadour Joep Rademakers

Op L1 Radio: troubadour Joep Rademakers

Geen maskes maar mondkapjes begraven in Sittard

Geen maskes maar mondkapjes begraven in Sittard

Plat-eweg: Hoondervel geit het LVK inhaole, in september

Plat-eweg: Hoondervel geit het LVK inhaole, in september

Logo 1Limburg