Xam zingt Sjlager va Gebrook 2020

Xam zingt Sjlager va Gebrook 2020

De jeugdige zanger Xam Vriezelaar heeft in Hoensbroek het liedjeskonkoers van CCH (Comité Carnavalsviering Hoensbroek) gewonnen.

De winnende sjlager heeft 't Gelök va Gebrook en is geschreven door Roger Franssen. Lees hier het verslag van Thijs Tieske:

Xam zingt Sjlager va Gebrook 2020

Op de 11e van de 11e werd traditioneel de Breuker vastelaovend geopend met het leedjeskonkoer. Maar liefst 17 deelnemers streden voor de titel “Sjlager va Gebrook”. Na een spannende avond had uiteindelijk Xam (17) de meeste punten verzameld en is daarmee de winnaar van het leedjeskonkoer. Winnaar van de presentatieprijs en tevens 2e zijn D’r Wielly en D’r Dean. Vader en zoon zongen samen het liedje: Pap kom op. Nieuwkomer Prinseblood ging met de 3e prijs aan de haal. De winnende sjlager is geschreven door Roger Franssen en heeft de titel ´T Gelök va Gebrook.

Logo 1Limburg

Puzzelen is het nieuwe yoga

Puzzelen is het nieuwe yoga

Het stoffige imago is er vanaf. Puzzelen is niet meer iets voor ouderen. Veel jongeren zien het als een soort hersengymnastiek, zeker nu er ook een Nederlands Kampioenschap is en de tijd een rol speelt.