Wat kan ik doen voor de Voedselbank-actie?

Wat kan ik doen voor de Voedselbank-actie?

Steun L1 Samen voor de Voedselbank

Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk mensen hun steentje bijdragen aan onze actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’ tussen 5 en 13 december. Ook jij kunt helpen. Hoe?

Door producten te doneren

Bijdragen aan de actie kan al eenvoudig door het doneren van lang houdbare producten. Op ons boodschappenlijstje zie je welke producten nodig zijn. Je kunt deze tijdens de actieweken (van 5 tot en met 13 december) inleveren bij een filiaal van Albert Heijn, Jan Linders of SNS Bank bij jou in de buurt. En om het nog makkelijker te maken: je kunt ook een voedselpakket online doneren.

Door een actie te organiseren

Wil je op een grotere manier iets betekenen voor een ander? Bedenk dan een ludieke inzamelactie om zoveel mogelijk producten van de boodschappenlijst in te zamelen. Hoe creatiever, hoe beter.

Hoe leuk zou het zijn als jij met jouw bedrijf, buurt, vereniging, school of vriendengroep kunt zorgen voor blije gezichten en échte hulp voor mensen uit jouw buurt die afhankelijk zijn van de Voedselbank? Steek daarom de handen uit de mouwen en organiseer een ludieke inzamelactie!

Je kunt jouw actie aanmelden via het aanmeldformulier. Je ontvangt een bevestiging en wij zorgen er vervolgens voor dat je actie herkenbaar wordt door middel van posters, flyers en een vermelding op onze website en/of social mediakanalen.

Misschien dat je met deze actie ook nog regionale bekendheid krijgt, want naast het gegeven dat jouw actie wordt vermeld op onze site, worden de leukste, origineelste, grootste acties opgepikt door onze radio, TV of social media-kanalen.

Door het aanbieden van ondersteunende middelen

Wil je als bedrijf op een andere manier de actie ondersteunen? Bijvoorbeeld door het leveren van bepaalde diensten of het sponsoren van bijvoorbeeld drukwerk of ander promotiemateriaal? Dat kan! Mail naar voedselbank@L1.nl of neem telefonisch contact op – tijdens kantooruren - via 043-8506000 en vraag naar Marie-José Notten.

Logo 1Limburg

Programma's