W-Dreej en Domm en Dööl in VastelaovendGaste

W-Dreej en Domm en Dööl in VastelaovendGaste

De bar staat, de slingers hangen, de carnavalspakjes zijn uit de kast gehaald en de rood, geel en groene vlag is present.

De studio van L1 is vier weken lang het gezelligste vastelaovescafé van Limburg. Presentatoren Frans Pollux en Jolien Linssen ontvangen hier carnavalsverenigingen, prinsen, prinsessen, joeksigheid, carnavalskenners en artiesten.

Vandaag in VastelaovendGaste: W-Dreej, Preens Maurice I van de Rogstaekers, Domm en Dööl, de Konsul van Brokkelze, CV de Klenderaire oet Cadier en Keer, VV De Rogstaekers oet Wiert, CV de Krubbebieters oet Oost-Maarland, de Windjbuujels oet Reuver en Dennis. Alaaaaaaaaaaaaf!

Terugkijken

VastelaovendGaste - 17 feb 2017

JURY KIEST BESTE PRINSEMOTTO 2017

De Prinsemotto-jury van L11 heeft weer het beste Prinsemotto van het jaar gekozen.

Het oordeel van de jury: "Waar veel andere motto's blijven hangen in gemeenplaatsen als 'gaon ik veurop in de vastelaovend' of 'dreej kier alaaf', is het motto van jubileumprins Joep van de Reuverse Windjbuujels anders. Het is treffend, krachtig en to the point. En joeksig."

In AvondGasten onthulde de 66e prins van Reuver zijn motto. Als prijs ontvangt hij een volledig verzorgde reis naar een koelvriescombinatie.

Promo

Lange Kwatser TV

Domm & Dööl - Schunkel rechteg met

Konsul va Brokkelze

W-Dreej - Weej Dreije Door

VastelaovendGaste

Elke werkdag om 17:55, 20:55 en 22:55 uur op L1 TV.

Meer over VastelaovendGaste op L1.nl/VastelaovendGaste

Logo 1Limburg

Programma's