VVV met nederlaag winterstop in

VVV met nederlaag winterstop in

VVV-Venlo heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop verloren van NEC. In Nijmegen verloor VVV met 2-0. Dat hadden de spelers aan zichzelf te wijten, want een hele reeks kansen werden gemist.

Halverwege de eerste helft moest VVV noodgedwongen wisselen. Ferry de Regt kwam Rogier Molhoek vervangen. Een paar tellen later kwam NEC op voorsprong. VVV-doelman de Vogt reageerde niet doortastend op een vrije trap. John Goossens schoot de 1-0 in doel. Na een halfuur moest interim-coach Wil Boessen weer noodgedwongen wisselen. Wilko de Vogt verliet geblesseerd het veld. In zijn plaats kwam de 20-jarige Robin Udegbe het Venlose doel verdedigen.

Na de rust was VVV veel dreigender, maar scoren lukte niet. Zelfs niet toen NEC-speler Rick Verbeeck rood kreeg. Yanic Wildschut liep alleen op keeper af, maar Bram Nuytinck trok hem tegen het gras. Scheidsrechter Bas Nijhuis twijfelde niet en trok de rode kaart. De vrije trap die erop volgde, leverde bijna een goal op voor de Venlonaren. Maar Yoshida schoot in de rebound naast. Vanaf dat moment begon VVV aan een slotoffensief. Het kreeg drie kansen op korte tijd. Onder andere youngster Yanic Wildschut schoot knap op doel, maar NEC-doelman Barbos redde. VVV benutte de kansen niet. NEC deed dat wel. Na vermeend Venloos handspel, trapte John Goossens de vrije trap hard op het doel. De bal ging voorbij de grabbelende doelman Udegbe. VVV dreigde nog met enkele halve kansen, maar kon niet meer scoren.

Meer VVV-nieuws >>

Logo 1Limburg

Programma's