Vrouwen VVV verliezen bij Utrecht

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
De voetbalsters van VVV-Venlo hebben de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 3-1 verloren. Het was pas de tweede wedstrijd van dit seizoen in de eredivisie bij de vrouwen. Na één minuut keek de Venlose ploeg tegen een 1-0 achterstand aan.
VVV had het moeilijk en na een kwartier stond het al 3-0 voor FC Utrecht. Dat was ook de ruststand. Verdedigster Renée Kersten bleef net voor het einde van de eerste helft geblesseerd liggen. Ze kwam in botsing met een Utrecht-speelster. Het rustsignaal klonk terwijl de 18-jarige buiten bewustzijn bleef liggen. Kersten werd in de rust per brancard van het veld gedragen. In de tweede helft bood VVV-Venlo goed tegenstand. Dat leidde tot kansen. Judith Rouwenhorst scoorde in de slotfase de verdiende tegentreffer.