Volop vastelaovesliedjes in zorg- en verpleeghuizen dankzij Sjeng Kraft Kompenei

Volop vastelaovesliedjes in zorg- en verpleeghuizen dankzij Sjeng Kraft Kompenei

Met een bedrag van € 33.333,00 heeft de Sjeng Kraft Kompenei bij ruim 40 zorginstellingen verspreid over de gehele provincie een muzikale bijdrage geleverd bij carnavalsactiviteiten.

Verschillende artiesten hebben optredens verzorgd in diverse instellingen. Lees hier het persbericht:

P E R S B E R I C H T

Donatie van Sjeng Kraft Kompenei geeft vastelaovend extra kleur bij ruim 40 zorginstellingen.

Met een bedrag van € 33.333,00 heeft de Sjeng Kraft Kompenei bij ruim 40 zorginstellingen verspreid over de gehele provincie een substantiële bijdrage geleverd ter ondersteuning van carnavalsactiviteiten.
In de aanloop naar vastelaovend kunnen de zorgcentra een cheque verzilveren ter waarde van € 750 om daarmee hun eigen carnavalsmiddag nóg meer glans te geven.
Zo hebben bijvoorbeeld de afgelopen dagen artiesten waaronder Marleen Rutten, Beppie Kraft, Jef Verheyden, Big Benny en Angelina optredens verzorgd in de diverse instellingen, hetgeen vele hartverwarmende reacties heeft opgeleverd.
Ook de komende dagen in aanloop naar de vastelaovend zijn er in de hele provincie nog tal van optredens gepland bij zorg- en verpleeghuizen waarmee de donatie van de Sjeng Kraft Kompenei om Goede Doelen te ondersteunen zeer succesvol genoemd mag worden.

Logo 1Limburg