Uw bedrijf optimaal profileren tijdens de Boels Ladies Tour of de BinckBank Tour?

Uw bedrijf optimaal profileren tijdens de Boels Ladies Tour of de BinckBank Tour?

Bij L1 zit u goed als u van wielrennen houdt. Na 3 weken Tour de L1mbourg is het nu tijd voor de BinckBank Tour en de Boels Ladies Tour:

BinckBank Tour
Van maandag 13 t/m zondag 19 augustus zendt L1 dagelijks de samenvatting uit van deze ronde door zowel Nederland en België. Op dinsdag 14 augustus is de individuele tijdrit in Venray en op zaterdag 18 augustus finisht de etappe in Sittard.

Boels Ladies Tour
Deze koers is van 28 augustus t/m 2 september dagelijks live te volgen bij L1 tussen 14.30 en 16.30 uur. Presentatie is in handen van Sander Kleikers. Op donderdag 30 augustus finisht de etappe in Gennep, de dag erna gaat de koers verder in de omgeving van Weert. Op zaterdag 1 september is de start en finish in Sittard, waar de koers een groot gedeelte van de westelijke mijnstreek aandoet.


De sportieve waarde van de wedstrijden heeft zich de afgelopen jaren telkens weer bewezen. Ook is het internationale karakter van de wedstrijden in de loop der jaren sterk toegenomen. Een uitgelezen kans voor u om uw product of dienst niet alleen in de regio, maar ook internationaal onder de aandacht te brengen.


U kunt uw bedrijf profileren tijdens deze wielerevenementen. Meer weten? Onze media-adviseurs denken graag met u mee, rekening houdend met uw budget. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Logo 1Limburg

Programma's