Voetballer Ard van Peppen zoekt nieuwe club

Voetballer Ard van Peppen zoekt nieuwe club

Voetballer Ard van Peppen is op zoek naar een nieuwe club. Maar niet ten koste van alles. Dat is een misverstand.

Onlangs zette hij een video online met de hoogtepunten van zijn carrière. Maar Van Peppen is verre van onrustig omdat hij geen club heeft. Integendeel. Hij geniet van zijn tijd met zijn gezin en kijkt verder dan alleen voetbal.

De 33-jarige voetballer kiest alleen voor een nieuwe club als het een mooi avontuur is. Dus niet FC Koekoek in Sint Juttemis.

|

Van Peppen is bezig met de toekomst. Hij is een voetbalschool begonnen voor jonge voetballertjes. Dat doet hij in Maastricht, samen met Frank Demouge, zijn oud-collega bij Roda. Zijn leven in de Limburgse hoofdstad bevalt hem prima.

Op nationale tv werd hij ook wel eens op de hak genomen door Johan Derksen en Rene van der Gijp en co. Dat laat hij gebeuren en ergert zich er niet aan. Hij kan er wel mee lachen zelfs.

|

Ard van Peppen wil in Maastricht blijven wonen, tenzij er dus nog een mooi avontuur komt in de VS of Australië. Maar als het niet is, dan is hij daar ook ok mee. Vanavond in Limburg Centraal een reportage over de oud-voetballer van Roda.

Avondshow

Dennis en Sjoerd brengen je naar huis met het laatste nieuws en de lekkerste muziek. Iedere werkdag van 16:00 tot 19:00 op L1 Radio.

Uitzendingen en fragmenten terugluisteren? Kijk op L1.nl/avondshow

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's