Voedselbank-actie laat AH-kassa crashen

Voedselbank-actie laat AH-kassa crashen

Hein Coumans haalde afgelopen week zoveel spullen op voor de voedselbank, dat het kassasysteem bij Albert Heijn in Beek de giften niet meer aankon. Bij een tussenstand van 3000 euro gaven ze de geest.

Coumans vroeg mensen om kaarten van de postcodeloterij te doneren voor de voedselbankactie van L1. De waarde op die kaarten varieert van 50 cent tot 12,50 euro.

Naast de voedselbankproducten presenteerde de voormalige poelier uit Stein 800 van die kaarten bij de caissière in Beek.

Het bedrag dat Hein ophaalde is goed voor meer dan 7000 houdbare producten voor de Limburgse voedselbanken.

Als dank voor de gulle bijdrages van de mensen in de Westelijke Mijnstreek wil Hein Coumans op 5 december een stunt uithalen. Om de dadendrang van gehandicapten te onderstrepen, wil Hein dan met zijn rolstoel een auto vooruit gaan trekken door het Makado-winkelcentrum.

De uitdaging van Hein Coumans is een van de acties waarmee L1 de actie voor de Limburgse voedselbanken gaat starten. De campagne loopt van 5 tot 13 december.

Wil je zelf een actie aanmelden, kijk dan snel hier

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Programma's