Vleddig en Ton Engels in Muziekfabriek

Vleddig en Ton Engels in Muziekfabriek

Zaterdag 23 februari 2019 om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur

Op zondag 25 november 2018 werden er door L1 weer opnames gemaakt voor het Livemuziekprogramma Muziekfabriek. In totaal werden er 5 acts opgenomen in de Maastrichtse Muziekgieterij: Ton Engels, Blackbird, Vleddig Harold K en Linda Koolen en The Ragtime Rumours stonden voor de camera’s.

In aflevering 5 zie je Ton Engels. Deze singer-songwriter behoort tot het allerbeste wat Limburg te bieden heeft op muzikaal gebied. De poëtische zeggingskracht van zijn liedjes gecombineerd met zijn prachtige gitaarspel maken Engels tot een artiest van de buitencategorie. Ton speelt in deze solo-sessie een groot deel van de liedjes van zijn meest recente album 'Herfstkampioen'.

Ook in aflevering 5 de band Vleddig. Deze onconventionele Limburgstalige rockers verdienden hun sporen ruimschoots in allerhande bands binnen de Limburgs popmuziek. Tekstschrijver Frans Hermans schuwt een flinke scheut humor niet in zijn teksten maar kan ook op een prachtige manier een relatieprobleem vatten in een popsong. Samen met Robert Loozen vormt hij het gezicht en de stem van de band waarin ook een aantal ex-leden van Ummer d'r Neaver terug te vinden is.

Muziekfabriek

Bekijk alle optredens op L1.nl/Muziekfabriek

Logo 1Limburg

Programma's