Viva Classic Live op L1 TV

Viva Classic Live op L1 TV

Afgelopen september stroomde de Markt in Venlo drie dagen vol voor de Viva Classic Live concerten van de Venlose bariton Sef Thissen. Komend weekeinde is het concert op L1 te zien.

Tijdens deze concerten maakte Sef Thissen samen met het l’Orchestra Particolare o.l.v. Maurice Luttikhuis een reis door de wereld van de klassieke muziek.

Hierbij nodigde Thissen een aantal bijzondere solisten uit. Zo kon het publiek genieten van de prachtige stem van de Maastrichtste sopraan Claudia Couwenbergh.

Aan de vleugel speelde de Venlose concertpianiste Susanne Hardick. Door zijn goede samenwerking met Opera Vladarski in Wenen kon Thissen de Portugese tenor Bruno Ribeiro naar Venlo halen.

In drie dagen tijd bezochten ruim 10.000 mensen de Viva CLassic Live concerten. De uitzending is een samenwerkingsproject van Omroep Venlo en L1.

Uitzendtijden:
zaterdag 29 november 18:00 uur
zondag 30 november 11:00, 13:00 en 15:00 uur

Logo 1Limburg

Trucker ondergedoken voor Gele Hesjes: 'Gaat niet werken'

Trucker ondergedoken voor Gele Hesjes: 'Gaat niet werken'

De advocaat van de 47-jarige trucker, die vrijdag een demonstrant van de Gele Hesjes doodreed, is niet te spreken over de acties van deze groepering. "Ik vind dat gewoon een criminele organisatie, mensen die zoiets doen...", zei advocaat Richard Wagemans.

Programma's