Vind jouw Valentijn tijdens een Speeddate in Troy

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Op vrijdagavond 10 februari dagen Attractiepark Toverland en Speeddaten.nl vrijgezellen van Nederland uit voor een betoverende speeddate in Troy, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux. Dat is pas écht speeddaten!
Met 90km/uur raas je door de baan en ontdek je of jullie uit hetzelfde hout gesneden zijn. Vanaf het moment dat je instapt, heb je ongeveer 3 minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Daarna schuiven de heren een karretje op en ga je met je volgende date de zevende hemel in.
Op één avond krijg je twintig dates. De eerste drie dates vinden daadwerkelijk in de achtbaan plaats, daarna gaat het daten verder op het terras in de Magic Forest. Indien extreme weersomstandigheden verhinderen dat Troy kan rijden, zal de indoor achtbaan worden ingezet. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel voor alle deelnemers.
Gaat je hart al sneller kloppen? Geef je dan meteen op, want het aantal plaatsen is beperkt. Deelname kost slechts 20 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje, hapjes en parkeren. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.speeddaten.nl.