Terugkijken: Vier oud-wielrenners trappen Tour de L1mbourg 2018 af

Terugkijken: Vier oud-wielrenners trappen Tour de L1mbourg 2018 af

Vier oud-wielrenners trappen vanavond Tour de L1mbourg 2018 af.

Gert Jakobs, Maarten den Bakker, Bart Voskamp en Patrick Strouken schuiven bij Sander Kleikers aan om vooruit te blikken op de Tour de France en de derde editie Tour de L1mbourg, die vanaf morgen door Limburg gaat toeren.

Jakobs was meesterknecht van onder andere topsprinter Jean-Paul van Poppel. Bart Voskamp won zelf een Touretappe in 1996. Maarten Den Bakker is tweevoudig Nederlands kampioen en reed 9 keer de Tour. En Patrick Strouken reed onder andere voor de beroemde Panasonic-ploeg van Peter Post.

De vier oud-coureurs praten over de deelname van Froome en de gevolgen daarvan voor ploeggenoot Wout Poels. Verder de kansen van Dumoulin en de gele droom in de eerste rit van sprinter Dylan Groenewegen. Verslaggever Bas van Mulken staat live in Frankrijk om de laatste nieuwtjes te bespreken.

De vooruitblik op de Tour de Tour de L1mbourg is vanavond rechtstreeks te zien op L1 TV om 17.50uur , met herhaling om 20.50 en 22.50uur en via www.L1.nl

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Limburg Cycling.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten, op L1.nl/TourDeL1mbourg

Logo 1Limburg

Opstart naftakraker duurt nog hele week

Opstart naftakraker duurt nog hele week

Het is een spannende week voor Sabic op bedrijventerrein Chemelot in Geleen. Na een grondige renovatie die ruim zes weken heeft geduurd, wordt naftakraker 4 sinds dinsdag weer opgestart.

Programma's