Bekende vastelaovesartiesten ondergebracht in nieuwe stal

Bekende vastelaovesartiesten ondergebracht in nieuwe stal

Zo'n 25 bekende Limburgse (dialect)artiesten worden voortaan ondergebracht in een nieuw boekingskantoor.

Het bedrijf 'Nr 1 Artiesten' is ontstaan na een fusie van Nr-Eins, gerund door Rob Kubben, evenementen-organisator van onder meer De11devande11de en zoon van Beppie Kraft, en het bedrijf CUE4 events en boekingen van Harold Pols. 

Door het onderbrengen van artiesten als Beppie Kraft, Big Benny, Bjorn & Mieke, Guido Frissen, Ziesjoem, Marleen Rutten, Christel & Quinn, Paul & Leo en Henk & Ton is, zo staat in een persbericht, het grootste en meest veelzijdige boekingskantoor van de Limburgse entertainment industrie ontstaan.

Ook de Limburgse artiestenbranche ligt door de coronacrisis al ruim een jaar stil. En de vooruitzichten blijven troebel. Vandaag maakte Andre Rieu bekend dat de Vrijthofconcerten in juli opnieuw zijn opgelast. Ook andere grote zomer-evenementen, zoals het Oud Limburgs Schuttersfeest, zijn door de corona-regels nog niet in staat om de organisatie weer op te pakken.

Lees hier het persbericht over de fusie:

Fusie voor Limburgs artiesten boekingskantoor

De entertainment industrie staat op zijn kop. Artiesten kunnen al meer dan een jaar bijna niet optreden en evenementen mogen vanwege strenge corona regels al 14 maanden niet meer georganiseerd worden. Toch kozen twee Limburgse artiesten boekingskantoren er juist in deze bizarre tijd voor om hun krachten te bundelen in een nieuw dynamisch boekingskantoor: Nr. 1 Artiesten.

Rob Knubben is zeker geen onbekende in het Limburgse land. Meer dan 20 jaar is hij het gezicht geweest van Marlstone Events & Entertainment, dat de laatste jaren verder is gegaan onder de naam Nr-eins artiestenboekingen. Naast boekingen heeft Rob Knubben al jarenlang ervaring met het organiseren en faciliteren van evenementen, variërend van 100 tot 25.000 personen.

Harold Pols is eveneens geen onbekende. Meer dan 10 jaar lang was hij een van de gezichten achter het productiebedrijf Mocon showtechniek, waar veel Limburgse bands hun thuisbasis vonden als het ging om het leveren van audio visuele techniek. Daarnaast houdt ook hij zich al jarenlang bezig met het organiseren van publieksevenementen onder de naam CUE4 events en CUE4 boekingen.

Door het samengaan van bovenstaande bedrijven is het grootste en meest veelzijdige boekingskantoor van de Limburgse entertainment industrie ontstaan.

Op dit moment telt de stal van Nr.1 Artiesten ruim 25 artiesten die zich exclusief laten vertegenwoordigen door onze medewerkers. In de aankomende weken zullen hier nog enkele verrassende namen aan worden toegevoegd. We hoeven niet de grootste te zijn, maar willen wel graag de beste zijn, aldus Rob Knubben.

Ook op het vlak van evenementen organisatie hebben beide heren grote plannen. Door het samengaan van beide bedrijven hebben we meer kennis in huis en ook meer mankracht, waardoor we taken kunnen gaan verdelen en er ook tijd overblijft om weer bezig te zijn met het ontwikkelen van enkele Limburgse projecten op het gebied van evenementen. De eerste plannen hiervoor zijn al gesmeden, aldus Harold Pols.

Aken viert 100-jarig bestaan poppentheater Öcher Schängche

Aken viert 100-jarig bestaan poppentheater Öcher Schängche

L1mbo Top 100 25 jaar: LVK

L1mbo Top 100 25 jaar: LVK

Vastelaovesenquête: Venlonaren waarderen typisch Venlose dagen het meest

Vastelaovesenquête: Venlonaren waarderen typisch Venlose dagen het meest

Zomerfestival Festilaovend Roermond verplaatst naar september

Zomerfestival Festilaovend Roermond verplaatst naar september

Limburgse artiesten zingen 14 mei op de Avond Van Limburg

Limburgse artiesten zingen 14 mei op de Avond Van Limburg

Ed Gravee verlaat Don Kiesjot

Ed Gravee verlaat Don Kiesjot

Logo 1Limburg

Bestuurder ramt boom in Kessel

Bestuurder ramt boom in Kessel

In Kessel is een bestuurder van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De persoon is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.