Vastelaovend vier je bij L1!

Vastelaovend vier je bij L1!

Adverteren rondom o.a. de11evande11e, het LVK, de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting, het TVK of verschillende optochten? Dat kan bij L1 als hét vastelaovesplatform van Limburg.

Veer spraeke ós mit vastelaovend!

Met dit motto gaat L1 dit jaar de Vastelaovend in. We gaan graag het gesprek aan met al onze volgers. En dat zijn we dan ook echt van plan!

Natuurlijk willen we ook vooral u aan het woord laten. Daarom biedt L1 ook dit vastelaovesseizoen weer verschillende mogelijkheden om via TV, Radio en online zichtbaar te zijn.

Van Mestreech tot Gullepe
Van de aftrap op 11-11 in Mestreech tot de finale op 05-03 in Gullepe, u kunt er bij zijn. Word nu partner van L11 Alaaf en ontvang o.a. VIP-kaarten voor evenementen als De 11devande11de, het Groot Limburgse Buuttekampioenschap, de LVK Finale, de Brand Beer Boètegewoëne Boetezitting en/of de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale.

U bent er toch ook bij? Klik hier voor de advertentie mogelijkheden rondom de vastelaovend bij L1!

Onze media-adviseurs helpen u graag met uw vastelaovescampagne. Neem contact op via 043-8506060 of reclame@l1.nl.

Logo 1Limburg

Vierde zege op rij voor MVV

Vierde zege op rij voor MVV

MVV heeft haar vierde zege op rij te pakken. Tegen de ploeg die laatste staat in de Keuken Kampioen Divisie, Jong FC Utrecht werd het een alles behalve makkelijke 4-2 overwinning.

Programma's