Vallen=Opstaan met Bas Lenoire

Vallen=Opstaan met Bas Lenoire

Je passie vinden? Een zoektocht die velen van ons dagelijks bezighoudt!

Vanaf donderdag is dit vijf weken lang elke donderdag het onderwerp in 'Vallen=Opstaan' in Goeiemiddag Limburg! Presentator Bas Lenoire bespreekt met oud-leraren hoe hij zijn passie op latere leeftijd toch nog heeft ontdekt, de horeca. Het was Vallen en Opstaan!

Aan de hand van die informatie en zijn ervaringen gaat hij op een speelse wijze tweede en derde jaars VMBO-leerlingen van het HerleCollege in Heerlen helpen in het beroepskeuzetraject. Waar ligt hun passie? Maar ook niet onbelangrijk: waar ligt uw passie of hoe helpt u uw kind zijn of haar passie te vinden? Doe wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken. Soms is het beter om groot te zijn onder de kleinen dan klein te zijn onder de groten.

Allemaal levensmotto's die de revue zullen passeren in het programma Vallen=Opstaan. Vijf weken lang op donderdag te zien in Goeiemiddag Limburg, op 17, 24 november en 1, 8 en 15 december! In samenwerking met CulinairEvents.nl.

Logo 1Limburg

Dumoulin is na vijf jaar prestigieuze wielrentrofee kwijt

Dumoulin is na vijf jaar prestigieuze wielrentrofee kwijt

De Limburgse Mike Teunissen mag zich geen wielrenner van het jaar noemen. Die eer ging woensdagavond in Den Bosch naar Mathieu van der Poel. De wegrenner, veldrijder en mountainbiker volgt Tom Dumoulin op, die vijf jaar op rij de Gerrit Schulte Trofee…

Programma's