Vacature: Dagchef Sport (m/v)

Vacature: Dagchef Sport (m/v)

Wil jij leidinggeven bij de meest bekeken werkgever in Limburg?

L1 is toonaangevend informatiemedium van Limburg: actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant. Van belang en boeiend voor elk deel van de provincie, voor elke Limburger en voor iedereen die in onze regio is geïnteresseerd.

We zijn op korte termijn op zoek naar een Dagchef Sport (m/v)

Standplaats Maastricht

36 uur per week

Wat zijn je taken?

De dagchef Sport is ‘meewerkend voorman’ van het team sportverslaggevers. Je geeft dagelijks sturing aan sportredacteuren en -verslaggevers. Je maakt video, audio en berichten voor de verschillende kanalen van L1. Tevens vertegenwoordig je L1 in overleg met externe partijen. Je ontwikkelt specifieke sportcontent voor bestaande en nieuwe online-kanalen van L1. Coachen en begeleiden van medewerkers is een belangrijk onderdeel van je functie.

Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken, inventariseert opleidingsbehoeften en draagt zorg voor de uitvoering van gemaakte plannen en afspraken. Je werkt nauw samen met de andere dagchefs (Nieuwsdienst en L1mburg Centraal).

De dagchefs vormen de tweede laag in de redactionele organisatie van L1.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en relevante journalistieke ervaring. Je hebt een journalistieke opleiding of een andere gelijkwaardige opleiding. Je hebt een aantal jaren ervaring in het aansturen van medewerkers. Je hebt goed ontwikkelde sociale communicatieve vaardigheden, je kunt op tv en radio presenteren en je bent omgevingsbewust. Je bent in staat inlevingsvermogen te tonen en anderen op een integere en gezaghebbende manier aan te spreken.

De mediawereld is volop in beweging. Je vindt het uitdagend om regelmatig verbeteringen en vernieuwingen door te voeren. Werken in het weekeinde en in avonduren is niks bijzonders voor een dagchef sport.

Wat kan L1 je bieden?

Een uitdagende en dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Bij L1 werken enthousiaste en gedreven medewerkers en er is sprake van een open cultuur. Het basissalaris is marktconform en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij L1 is de omroep CAO van toepassing. Inschaling is in salarisschaal H. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Herken jij je in deze advertentietekst?

Stuur vóór 10 augustus 2019 je sollicitatiebrief met cv naar solliciteren@L1.nl,

t.a.v. Fabiënne Rousch, HR Manager, onder vermelding van sollicitatie dagchef sport.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leo Hauben, hoofdredacteur, 06-55174850.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Logo 1Limburg

Programma's