Uw campagne op 1Limburg

Uw campagne op 1Limburg

1Limburg is het digitale nieuwsplatform van L1. Via web en app brengt 1Limburg al het (sport)nieuws uit Limburg.

1Limburg is snel, betrouwbaar en altijd overal beschikbaar. Voor u als adverteerder is het een uniek en kwalitatief hoogwaardig platform om gericht uw klanten te bereiken.

Advertentiemogelijkheden 1Limburg

  • Bannering op 1Limburg web en app
  • Pre-roll video's op 1Limburg web en app
  • Sponsored content

Doel van 1Limburg is de Limburgse bevolking breed te informeren over de belangrijkste gebeurtenissen en maatschappelijke ontwikkelingen in de provincie. Daarnaast bericht 1Limburg over alles buiten de provincie dat Limburgers aangaat. 1Limburg is marktleider in Limburg. De adverteerder wordt een digitaal platform (web en app) geboden met een zeer groot bereik en een sterke innovatieve kracht om snel op actuele ontwikkelingen in te spelen.

Is uw doelgroep geïnteresseerd in een specifiek onderwerp of regio? 1Limburg biedt diverse targetingmogelijkheden waardoor u een specifieke doelgroep kunt bereiken. Met 1Limburg bereikt u uw doelgroep optimaal.

Interesse?
Start uw campagne vandaag nog! Onze media-adviseur bespreekt graag met u de mogelijkheden en de ideale opties voor uw campagne. Neem nu contact met ons op via 043-8506060 of reclame@l1.nl

Logo 1Limburg

Programma's