Uitreiking live op L1 TV

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel, reikt woensdag 18 november de Limburg Export Award uit bij Linssen Yachts in Maasbracht, de winnaar van vorig jaar. Dat gebeurt in een live-uitzending van L1, om 17:55 uur (met herhalingen om 20:55 en
Volg de uitzending bijvoorbeeld via www.L1.nl/televisie.
De drie finalisten zijn:

Bruynzeel Storage Systems uit Panningen

ETF Machinefabriek uit Nederweert

Montair Process Technology uit Kronenberg

De Limburg Export Award wordt voor de tiende keer uitgereikt. De winnaar kan rekenen op een geldbedrag van € 10.000, een kunstwerk en natuurlijk 'eeuwige roem'.
De Limburg Export Award is in 2006 in het leven geroepen door de Exportsociëteit Limburg. De eerste winnaar was Adams Pauken in Ittervoort. Daarna volgden gerenommeerde internationale Limburgse ondernemingen. Vorig jaar won Linssen Yachts de prijs.

Exportstrategie

De meeste kans op de prijs maken ondernemers met een heldere en succesvolle exportstrategie. Omvang is niet doorslaggevend, een financieel gezonde bedrijfsvoering en creativiteit zijn wel belangrijke criteria.
De eerdere edities werden gewonnen door achtereenvolgens Adams Pauken uit Ittervoort, Weir Minerals uit Venlo, Hauzer Techno Coating uit Venlo, Van Aarsen International uit Panheel, Scelta Mushrooms uit Venlo, Koninklijke Kusters Engineering uit Venlo, WP Haton uit Panningen, Thomas Regout uit Maastricht en Linssen Yachts uit Maasbracht.

Bekijk hier alle winnaars van de voorgaande jaren: