TVK opent inschrijvingen nu ook voor Belgisch Limburg

TVK opent inschrijvingen nu ook voor Belgisch Limburg

Het zijn toch de tieners die de grenzen steeds verleggen. Dan kan het Tiener Vastelaovend Kónkoer niet achter blijven.

Het TVK breekt met tradities en stelt het Limburgs leukste liedjesconcours open voor heel Limburg, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de Maas.

Het TVK viert op 25 januari 2020 in samenwerking met Jeugd Vv de Kaetelaers uit Steyl het eerste jubileum, 1 x 11 jaar. De 12 jarige Melanie Jennes uit Doenrade riep zomaar in 2009 dat er ook een ‘leedjes kónkoer’ voor tieners uit Limburg moet worden georganiseerd. 11 Jaar later is het TVK een niet meer weg te denken tiener Vastelaovend evenement.

En zie daar, Melanie lanceert opnieuw een idee, inmiddels als medeorganisator van datzelfde TVK: “Let’s go international”. Laten we het TVK ook naar Belgisch Limburg brengen.

Tieners uit Nederlands Limburg én Belgisch Limburg kunnen voor de jubileum editie van het TVK inschrijven. Vastelaovend is niet alleen van Nederlands Limburg, Vastelaovend is van iedereen. Uiteraard zijn het de tieners die het voorbeeld geven om rood, geel en groen buiten de lijntjes te kleuren. Daarom worden voor deze 11e editie tieners uit Belgisch Limburg én Nederlands Limburg uitgenodigd deel te nemen aan het Tiener Vastelaovend Kónkoer.

Inschrijven kan hier

Herbeleef TVK 2019

In sporthal De Wetteling in Venray zagen 1100 bezoekers Verrekkes Moj winnen met het liedje 'R.I.T.M.E.', gemaakt door Patrick Janssen.

Bekijk hier TVK 2019

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg