True-Team heeft een viertal acties opgezet voor ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

True-Team heeft een viertal acties opgezet voor ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Het op Maastricht Aachen Airport gelegen True Workspace Zuid-Nederland heeft momenteel een viertal acties lopen om een zo hoog mogelijke bijdrage te leveren aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’.

Zo zamelt True Workspace niet alleen houdbare producten in, maar gaat een werknemer op 5 december ook wafels bakken voor het gehele bedrijf (ca. 150 werknemers). De opbrengst komt volledig ten goede aan de actie voor de Limburgse Voedselbanken. Niet alleen wafels worden gebakken voor de actie er wordt namelijk ook een heuse ‘Pizza Tuesday’ georganiseerd op dinsdag 4 december. Twee werknemers vragen een bijdrage van 5 euro per pizza om de actie te steunen. Ook hier gaat de volledige opbrengst naar het goede doel.

Alsof dat nog niet genoeg is organiseren twee werknemers van True Workspace op vrijdag 7 december een ‘kerst-knutsel-uurtje’ voor de kinderen van collega’s, waarbij de kosten per kind (5 euro) ook in zijn geheel naar de actie gaan.

Een geweldig initiatief van True Workspace Zuid-Nederland! Natuurlijk hoopt L1 van ganser harte met ze mee dat er een mooi resultaat voortvloeit uit deze acties. Alvast veel succes gewenst!

Heb jij net zo’n mooi initiatief of wil jij ook samen met je collega’s, vrienden, school of vereniging in actie komen voor de Voedselbank? Meld dan je actie aan op www.l1.nl/voedselbank of mail naar voedselbank@l1.nl.

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Programma's