Tour de L1mbourg: Rian op de fiets door Horst aan de Maas

Tour de L1mbourg: Rian op de fiets door Horst aan de Maas

Tour de L1mbourg is iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV.

Overdag stappen Stefan en Rian voor L1 Radio op de fiets richting bijzondere plekken en gesprekken in de regio.

Nico Freriks

Woensdag kun je Rian voorbij zien fietsen in Horst aan de Maas. Daar gaat ze onder andere op bezoek bij Nico Freriks. De oud-volleybal international speelde jarenlang op het hoogste niveau en reisde de wereld rond. Sinds een paar jaar is hij weer terug in Horst en speelt hij bij de club waar het voor hem allemaal begonnen is.

|

Nico Freriks stapte op de fiets met zijn vader om een rondje door Horst te fietsen en herinneringen op te halen.

Greenport Bikeway

Daarnaast meer aandacht voor fietsen in de regio: de Greenport Bikeway komt namelijk ook naar America! De snelfietsroute loopt nu nog tot Station Horst maar wordt verlengd tot station America. Geert Rutten van de Fietsersbond Venlo vertelt de ervaringen met de Greenport Bikeway tot nu toe.

|
|

Op pad met Joep

Dennis en Sjoerd dagen Rian en Stefan iedere werkdag uit om op pad te gaan met een bekende Limburger in de regio waar Tour de L1mbourg plaatsvindt. En dat lukte...

|
Rian en Joep bij Theetuin de Roode Venne, waar Joep aanstaande zondag optreedt
Rian en Joep bij Theetuin de Roode Venne, waar Joep aanstaande zondag optreedt

Tour de L1mbourg fietstocht

Wil je tijdens de Tour de L1mbourg ook op de fiets genieten van Limburg? Elke dag vind je op L1.nl een prachtige fietstocht met als startpunt de plek waar we op dat moment opnames maken.

TDL fietstocht: Horst aan de Maas

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Meer informatie over Tour de L1mbourg op L1.nl/TourdeLimbourg

Logo 1Limburg

Programma's