Tour de L1mbourg in Beek - 11 juli 2019

Tour de L1mbourg in Beek - 11 juli 2019

Oorlog in het peloton vandaag in de eerste echte bergetappe met drie beklimmingen van de eerste categorie. De klassementsmannen moeten vandaag aan de bak. Nóg mooier: de aankomst bergop in La Planche des Belles Filles. De échte Tourliefhebbers kijken er al maanden naar uit. Zo ook onze gasten vanavond in ons live-programma Tour de L1mbourg: oud-wielrenster Vera Koedooder, en wielrenner uit de regio, uit de Topcompetitie Jaap Kooijman. En dat doen we in Beek op het sportcomplex De Haamen.

We kijken terug en vooruit natuurlijk ook met vaste tafelgast, Gert Jakobs. Kom je ook? Er staat een scherm om de finale te volgen.

Foto's: Danique Daemen

1/29

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Limburg Cycling.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten, op L1.nl/TourDeL1mbourg

Logo 1Limburg

Tientallen bussen mogelijk oplossing 11devande11de

Tientallen bussen mogelijk oplossing 11devande11de

Er is een oplossing op handen voor het vervoer van carnavalsvierders vanaf het Centraal Station in Maastricht naar het MECC op 11 november. Arriva weigert om treinen door te laten rijden naar station Randwyck, vlakbij het Maastrichtse congrescentrum,…

Programma's