Tour de L1mbourg in Gennep - 18 jul 2018

Tour de L1mbourg in Gennep - 18 jul 2018

Tour de L1mbourg kwam vanaf de Markt in Gennep!

Daar sprak presentator Sander Kleikers met Jip van den Bos, wielrenster van het Limburgse team Boels-Dolmans. Ze is herstellende van een nare bekkenbreuk. En ook Bob Schoonbroodt schoof aan. Hij heeft een bijzonder verhaal want hij was jarenlang een vaste waarde in het peloton maar inmiddels zit hij bij de commando’s.

In de Tour de France zijn de renners inmiddels begonnen aan de zware etappes in de Alpen. De 11e etappe van de Tour de France eindigde bergop in skiresort La Rosière. De rit vertrok vanuit Albertville en onderweg wachtten drie hoge bergen.

Verslaggever Bas van Mulken stond live aan de finish in Frankrijk voor de laatste nieuwtjes.

Terugkijken in Nederland

Terugkijken buiten Nederland

In verband met de rechten mogen we buiten Nederland geen beelden van de Tour de France laten zien. Je kunt hier een aangepaste aflevering terugkijken:

Foto's Graatje Weber

1/30

Uitzending bijwonen

Je bent van harte welkom om de uitzending in het publiek bij te wonen! Er staat een groot scherm om de etappe van de dag daar ook te volgen. Dat kan vanaf ongeveer 16:30.

Woensdag 18 juli zitten we op de Markt in Gennep.

Een andere uitzending bijwonen? Bekijk alle locaties:

Locaties TDL 2018

Tour de L1mbourg fietstocht

Wil je tijdens de Tour de L1mbourg ook op de fiets genieten van Limburg? Elke dag vind je op L1.nl een prachtige fietstocht met als startpunt de plek waar we op dat moment opnames maken.

TDL Fietstochten

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Limburg Cycling.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten, op L1.nl/TourDeL1mbourg

Logo 1Limburg

Programma's