Tour de L1mbourg - 16 jul 2017

Tour de L1mbourg - 16 jul 2017

Tour de L1mbourg kwam op zondag 16 juli 2017 vanuit het terrein van de ZLSM (de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij). Bekend natuurlijk van het Miljoenenlijntje: het 'Langste Museum van Limburg'.

Presentator Sander Kleikers en wieleranalyticus Gert Jakobs hebben Bart Brentjens uit Haelen te gast. Hij behaalde de gouden medaille op de Olympische Spelen in Atlanta in '96.

Geen toevallige gast natuurlijk, want dit weekend vindt in Landgraaf het Nederlands Kampioenschap Mountainbike plaats.

Verder aan tafel: Jaap Stalenburg. Communicatiestrateeg, columnist en wielerliefhebber.

Hoe kijkt hij naar de prestaties van de Nederlandse renners in de Ronde van Frankrijk? En we blikken terug op de rit van zondag: de overwinning van Bauke Mollema!

Terugkijken in Nederland

Terugkijken buiten Nederland

In verband met de rechten mogen we buiten Nederland geen beelden van de Tour de France laten zien. U kunt hier een aangepaste aflevering terugkijken:

In de uitzending

Où est le bidon?

Foto's: Loes Schreurs

1/39

Tour de L1mbourg morgen

Morgen, maandag 17 juli, is het de tweede rustdag in de Tour. U kan dan kijken naar een compilatie met de hoogtepunten van afgelopen week in Tour de L1mbourg.

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Meer informatie over Tour de L1mbourg op L1.nl/TourdeLimbourg

Logo 1Limburg

Programma's