Tour de L1mbourg in Schinnen - 13 jul 2018

Tour de L1mbourg in Schinnen - 13 jul 2018

Het live-programma Tour de L1mbourg stond vrijdag in Schinnen, bij Peil 5.

En het werd een muzikale uitzending want te gast waren zangeres en actrice Suzan Seegers en zanger, musicus Gé Reinders. Zij schovenaan bij presentator Sander Kleikers en Gert Jacobs.

De zevende etappe van de Tour de France was de langste van de hele Tour. Het peloton vertrok uit Fougères naar Chartres over 231 kilometer. Deze etappe was ideaal voor de sprinters in het peloton en dat bleek ook: Groenewegen won!

Verslaggever Bas van Mulken stond live aan de finish in Frankrijk voor de laatste nieuwtjes.

Terugkijken in Nederland

Terugkijken buiten Nederland

In verband met de rechten mogen we buiten Nederland geen beelden van de Tour de France laten zien. Je kunt hier een aangepaste aflevering terugkijken:

Foto's Graatje Weber

1/50

Uitzending bijwonen

Je bent van harte welkom om de uitzending in het publiek bij te wonen! Er staat een groot scherm om de etappe van de dag daar ook te volgen. Dat kan vanaf ongeveer 16:30.

Vrijdag 13 juli zaten we bij Brasserie Peil 5 in Schinnen.

Een andere uitzending bijwonen? Bekijk alle locaties:

Locaties TDL 2018

Tour de L1mbourg fietstocht

Wil je tijdens de Tour de L1mbourg ook op de fiets genieten van Limburg? Elke dag vind je op L1.nl een prachtige fietstocht met als startpunt de plek waar we op dat moment opnames maken.

Tour de L1mbourg wandeltocht: Schinnen

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Limburg Cycling.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten, op L1.nl/TourDeL1mbourg

Logo 1Limburg

Sittard heeft het op een na beste café van Nederland

Sittard heeft het op een na beste café van Nederland

Het Sittardse café Tapperie de Gats is uitgeroepen tot het op een na beste café van Nederland. In de Café Top 100-verkiezing van Misset Horeca moest de Sittardse bierproeverij alleen het Rotterdamse café Sijf voor zich dulden.

Programma's