Tour de L1mbourg in Eijsden-Margraten - 12 jul 2018

Tour de L1mbourg in Eijsden-Margraten - 12 jul 2018

Olympisch kampioen roeien Maaike Head én muzikant Blaudzun maakten hun opwachting in Tour de L1mbourg.

Donderdag kwam de live-uitzending vanuit Moerslag in de gemeente Eijsden-Margraten. Maaike Head won de Olympische titel 2 jaar geleden in Rio in de klasse: lichte dubbel twee. Blaudzun is behalve singer-songwriter enorme fan van de wielersport.

Een bijzondere etappe donderdag want het peloton ging naar Mur de Bretagne met de eerste aankomst bergop. De klim is 2 kilometer lang met een stijgingspercentage van 7 procent. De renners beklommen de Mur de Bretagne 2 keer.

Verslaggever Bas van Mulken stond weer live aan de finish in Frankrijk met de laatste nieuwtjes.

Terugkijken in Nederland

Terugkijken buiten Nederland

In verband met de rechten mogen we buiten Nederland geen beelden van de Tour de France laten zien. Je kunt hier een aangepaste aflevering terugkijken:

Foto's: Graatje Weber

1/45

Uitzending bijwonen

Je bent van harte welkom om de uitzending in het publiek bij te wonen! Er staat een groot scherm om de etappe van de dag daar ook te volgen. Dat kan vanaf ongeveer 16:30.

Donderdag 12 juli zaten we bij Moerslag in Eijsden-Margraten.

Een andere uitzending bijwonen? Bekijk alle locaties:

Locaties TDL 2018

Tour de L1mbourg fietstocht

Wil je tijdens de Tour de L1mbourg ook op de fiets genieten van Limburg? Elke dag vind je op L1.nl een prachtige fietstocht met als startpunt de plek waar we op dat moment opnames maken.

Tour de L1mbourg fietstocht: Eijsden-Margraten

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Meer informatie over Tour de L1mbourg op L1.nl/TourdeLimbourg

Logo 1Limburg

Programma's