Totale leegloop bij Alternatief Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer

Totale leegloop bij Alternatief Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer

Het gaat niet goed met het Alternatief Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, zo blijkt uit een persbericht van de organisatie. De animo voor de wedstrijd die het slechtste vastelaovesliedje van Limburg uitroept, 2 februari in Susteren, is tanende.

teken aan de wand is dat Cultuurgenootschap De Kloomp uit Meerssen niet meedoet. Het gaat nu zelfs zover dat de organisatie van 2019, hobby-genootschap Ohne Bezei uit Susteren, smeekt om twee extra inzendingen. Enkele jaren geleden stonden liedjesmakers nog in de rij om hun slechte liedjes in te schrijven bij het ALVK. Maar de vette jaren lijken voorbij. Volges Rob Bakkes van Ohne Bezei löp de organisatie wie eine witte wek maar is er niks lastiger dan een heel slecht vastelaovesliedje schrijven. 'Het kan ook goed zijn dat de mensen Susteren moe zijn', aldus een oud jurylid dat niet met naam en toenaam in de krant wil. Lees hier het persbericht:

Persberich

2 extra plaatse besjikbaar veur ALVK 2019!!

Zaoterdig 2 februari om 13.11 oer wurdt in de Harmoniezaal in Zöstere het Alternatief Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, of te waal het ALVK, gehauwte. Via feesboek zeen de achterligkende daag al ein aantal deilnummers aan uch veurgesjtedt. Zie wore der sjnel bie en daomit verzekerd van ein finaleplaats.

De organisatie is euversjtelp mit aanvraoge om alsnog deil te moge numme. Ondanks het feit det de aanmeldjtermien versjtreke is, is nao intensief euverlegk mit diverse hulp-verleningsinstanties besjlaote om 2 extra finaleplaatse besjikbaar te sjtelle.

Aanmelje kent via ALVK2019@gmail.com mer ben der sjnel bie want vol is ech vol.

Volges Rob Bakkes van Ohne Bezei, die het evenement dit jaor moge organisere, löp de organisatie wie eine witte wek. Bénnekort waere de name van de juryleeje officieel bekend gemaak mer Rob durf al aan te gaeve det, waarsjienlik om het niveau van de deilnummers te compensere, het niveau van de jury ongekend hoag is.

Nadere details euver het ALVK volge nog via de diverse media. Noteer in jeder geval:

2 februari 13.11 oer Harmoniezaal Zöstere, ALVK, vet ongersjtreep in de vastelaovesagenda!

En veur de potentiële deilnummer guldj wie ummer:

MITDOON ALTERNATIEF LEEDJES KONKOER, SJLECHTE MEZIEK EN SJLAP GE-AUWHOER!


L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg