Ton Engels en Blackbird in Muziekfabriek

Ton Engels en Blackbird in Muziekfabriek

Zaterdag 5 januari 2019 om 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 en 16:00 uur

Op zondag 25 november 2018 werden er door L1 weer opnames gemaakt voor het Livemuziekprogramma Muziekfabriek. In totaal werden er 5 acts opgenomen in de Maastrichtse Muziekgieterij: Ton Engels, Blackbird, Vleddig Harold K en Linda Koolen en The Ragtime Rumours stonden voor de camera’s.

In aflevering 3 zie je Ton Engels. Deze singer-songwriter behoort tot het allerbeste wat Limburg te bieden heeft op muzikaal gebied. De poëtische zeggingskracht van zijn liedjes gecombineerd met zijn prachtige gitaarspel maken Engels tot een artiest van de buitencategorie. Ton speelt in deze solo-sessie een groot deel van de liedjes van zijn meest recente album 'Herfstkampioen'.

Ook in deze aflevering zangeres Blackbird. De Kesselse Merel Koman koos voor de naam Blackbird als het om haar muzikale avonturen gaat. 2018 was het jaar van haar doorbraak. Op L1 Radio is ze een van de meest gedraaide artiesten; ook landelijk bleef ze zeker niet onopgemerkt. In juni stond ze op Pinkpop en in september met haar band op het Venlose Zomerparkfeest. In de Muziekfabriek komen alle hits voorbij in een akoestische setting.

Muziekfabriek

Bekijk alle optredens op L1.nl/Muziekfabriek

Logo 1Limburg

Bende verdacht van 47 ramkraken: 'Jaren celstraf'

Bende verdacht van 47 ramkraken: 'Jaren celstraf'

Justitie is niet mals voor de vermeende bende van ramkrakers, die het zuiden van Limburg een half jaar lang in zijn greep hield. Na liefst 47 ramkraken heeft de officier van justitie jaren celstraf voor ogen.

Programma's