Tieëkezinge Kirchroa 2018 deel 3 in Plat-eweg

Tieëkezinge Kirchroa 2018 deel 3 in Plat-eweg

Vorige week werd de derde aflevering van Tieëkezinge Kirchroa 2018 uitgezonden op L1 TV.

In Plat-eweg hoorde je zaterdag óók weer alle liedjes die de derde TV-uitzending niet haalden. Bart Storcken en Roel van Wijk begeleiden vocalisten Fer Kousen en Beppie Kraft. Ook was er er een spontaan huwelijksaanzoek tijdens deze derde opname.

Je hoort: Bart Storcken en Henk Hover met Same Zènge, Fer Kousen met d'r Sjoenkelwals, d'r Kraneweier, ’t Kapelsje en stukken van Kirchröatsjer Maedjer, Frensje Frensje en Ja die Mokkel. Beppie Kraft zingt Wie sjoan ós Limburg is, Heer späölde accordeon, In d’n Hiemel en Sierra Madre.

Ook het nummer Sjweiermam passeert spontaan de revue.
Henk Hover poogt als ceremoniemeister alles in goede banen te leiden.

|

Foto's Graatje Weber

1/38

Plat-eweg

Elke zaterdag drie uur lang van 13:00 tot 16:00 uur. Van maandag tot en met woensdag tussen 19:00 en 20:00 uur telkens een uur herhaling. Op donderdag en vrijdag zijn er weer verse uitzendingen vol Limburgstalige muziek.

24/7 op L1.nl/PlatEweg of plateweg.nl.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Burenruzie leidt tot schedelbreuk en gehoorverlies

Burenruzie leidt tot schedelbreuk en gehoorverlies

De rechter heeft een 27-jarige man uit Landgraaf veroordeeld tot anderhalf jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Hij sloeg in december 2018 zijn buurman in elkaar met een honkbalknuppel. Het slachtoffer hield er een schedelbreuk en gehoorverlies…

Programma's