Tieëkezinge Kirchroa 2018 - deel 1

Tieëkezinge Kirchroa 2018 - deel 1

Op zondag 24 juni presenteerde ‘ceremoniemeister’ Henk Hover in samenwerking met gemeente Kerkrade voor de derde keer Tieëkezinge Kirchroa. Locatie van deze editie was het binnenplein van Kasteel Erenstein. Honderden bezoekers zongen uit volle borst mee met bekende hits gezongen door bekende Limburgse artiesten. De muzikale begeleiding was wederom in vertrouwde handen van Bart Storcken op accordeon en piano en Roel van Wijk op sousafoon en trompet.

Aflevering 1

In aflevering 1 zie en hoor je de van oorsprong Kerkraadse allroundzangeres Marjolein Heijltjes. Deze dame draait haar hand niet om voor een Kirchröatsjer klassieker, maar ze zingt net zo makkelijk Top 100 repertoire. Ook te gast Niek en Jo van Spik & Span. Deze meervoudig LVK-winnaars komen ook in een akoestische meezing-setting uitstekend tot hun recht.

Foto's Graatje Weber

Bekijk hieronder de foto's van aflevering 1.

1/51

Tieëkezinge Kirchroa

In Kerkrade meezingen met jouw favoriete artiesten. Dat is het Tieëkezinge Kirchroa!

Bekijk eerdere edities van Tieëkezinge Kirchroa

Logo 1Limburg

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Het achterlaten van een fiets bij een kasteelvijver in Tegelen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat consternatie gezorgd. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, omdat gedacht werd dat er iemand te water was geraakt.

Programma's