Tieëkezinge Kirchroa 2017 opgenomen

Tieëkezinge Kirchroa 2017 opgenomen

In samenwerking met de gemeente Kerkrade organiseerde L1 dit jaar weer een groot Tieëkezing-evenement in Abdij Rolduc in Kerkrade.

Bart Storcken en Roel van Wijk hebben op 2 september samen met een keur aan Limburgse artiesten en een gezellig publiek liedjes gezongen.

Henk Hover maakte eerder op L1 Radio bekend welke artiesten zouden gaan optreden tijdens de tweede editie van Tieëkezinge Kirchroa op Rolduc. Dat waren: Janine Kitzen, Bjorn en Mieke, Erwin, Joost en Mark van ummer d’r Neaver, de Toddezèk en Big Benny. Pianist en accordeonist Bart Storcken en trompettist en sousafoonspeler Roel van Wijk zorgden voor de muzikale begeleiding.

|
"Vorig jaar was het Tieëkezinge Kirchroa een groot succes. Er kwam veel meer publiek dan we ooit hadden durven hopen en dat leverde drie prachtige muziekspecials op. Voor het publiek is het leuk om écht actief deel uit te kunnen maken van het programma." zo vertelt een enthousiaste Henk Hover, die het programma weer samenstelt en presenteert.

Ook de gemeente Kerkrade was gelijk enthousiast over een vervolg op de 2016-editie. Ook nu weer is de binnentuin van Rolduc weer de sfeervolle locatie waar een en ander zich heeft afgespeeld. De opnames worden 16, 23 en 30 september uitgezonden op L1 TV.

Tieëkezinge Kirchroa 2017 - door Anita Coenen

1/98

Tieëkezinge Kirchroa 2016 terugkijken >

Logo 1Limburg

Programma's