Terugluisteren: L1SPRT Radio van zondag 20 november

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
Luisteren hier verschillende onderwerpen van de uitzending van L1SPRT Radio van zondag 20 november terug.

Noliko Maaseik - Lycurgus

De volleyballers van Noliko Maaseik hebben zich geplaatst voor de poulefase van de Champions League. International Rob Bontje uit Grevenbicht maakt deel uit van de Belgisch Limburgse ploeg die in eigen huis Lycurgus met 3-0 versloeg, maar Noliko legde vorige week al de basis voor het vervolg:
Nabeschouwing amateurvoetbal
Meersen - EHC
Meersen bekert verder na de 1-0 zege op EHC. Het enige doelpunt werd gescoord uit een strafschop door Lloyd Borgers. Verslaggever Falco Cremers kijkt terug op de wedstrijd tussen de Hoofdklasser uit Hoensbroek en de eerste-klasser uit Meersen met de oud-profs Lars Gulpen (Fortuna/EHC) en Lloyd Borgers (MVV/Meerssen).
Tegenstander in de 4e ronde van de districtsbeker is op 18 december VV Schaesberg.

Sportclub Irene - Horn

Vijfde klasser Horn kon in Tegelen in de derde bekerronde niet voor een stunt zorgen. Derde klasser Sportclub Irene versloeg de bezoekers met 3-0. Achmed Ammi, oud-speler van VVV, stond in de basis bij de Tegelse ploeg en speelde de volle 90 minuten in stormachtige omstandigheden:

DESM - DVO

DVO heeft de bekerwedstrijd tegen DESM met 0-3 gewonnen. De Sittardse ploeg speelde compact en doeltreffend en won verdiend. Trainer Ivo Wagemans van DVO had weinig op zijn ploeg aan te merken.

RKVVM - Haelen

RKVVM bekerde in Margraten tegen Haelen en verloor met 0-2. De doelpunten pas in de laatste fase van de wedstrijd. Trainer Patrick Wolters richt zich met Haelen vooral op de competitie, al is hij blij met de winst in deze bekerwedstrijd:

Sportclub Susteren - VV SCM

VV SCM heeft niet voor een stunt in de bekerstrijd kunnen zorgen. De derde klasser ging op bezoek bij Sportclub Susteren en moest met een 3-1 nederlaag huiswaarts keren. Verslaggever Jos Joosten sprak na afloop met Edwin Hermans van SCM en Jean Maas van Susteren, de ploeg die de handen vol had aan SCM:

RKOSV Achates - Rood Wit '62

In de 3e ronde van het districts-bekertoernooi leverde RKOSV Achates uit 4F een prima prestatie door Rood Wit '62 uit de 3e klasse C met 2-0 te verslaan. Jef Bonten vroeg Achates-trainer Michel van de Ven of hij dit ook spectaculair vond:

Uitslagen Limburgs amateurvoetbal

Uitslagen en standen in het Limburgse amateurvoetbal vind je hier.

L1SPRT Radio

Luister L1SPRT Radio via www.L1.nl/radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.