Teleurstellend doelpuntloos MVV-Telstar

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
MVV Maastricht is in stadion De Geusselt niet verder dan een 0-0 gelijkspel gekomen tegen Telstar.
Na drie gewonnen duels, lukte het de Maastrichtse ploeg deze keer niet om te scoren. In de eerste minuten kregen de Maastrichtse voorhoedespelers diverse kansen. Maar Schreurs, Esajas en Veldmate konden geen van de mogelijkheden benutten.
Danny Schreurs kreeg in het vervolg van de wedstrijd nog een paar goede kansen, maar het lukte hem niet om ze te verzilveren. Na rust kwam Antonio Stankov in het veld voor Nick Kuijpers. Stankov, die woensdag toegevoegd werd aan de selectie, viel goed in. Hij zorgde voor aanvallende impulsen, maar ook zijn assists leidden niet tot een doelpunt.
De ploeg van René Trost speelde minder scherp dan in de vorige duels. De MVV-aanvallers liepen keer op keer buitenspel, passes kwamen vaak niet aan. De achterhoede hield wel voor de derde opeenvolgende keer de '0'.
MVV blijft tweede op de ranglijst. Helmond Sport, dat won van Den Bosch, gaat nu met twee punten voorsprong alleen aan de leiding. Fortuna Sittard speelt maandag in Rotterdam tegen Excelsior.