Talpa stopt met zoeken naar mooiste carnavalskostuum

Talpa stopt met zoeken naar mooiste carnavalskostuum

Mediabedrijf Talpa gaat toch geen programma maken over de mooiste carnavalskostuums.

Eerder had het mediabedrijf bij verschillende vastelaovesverenigingen in Limburg gevraagd naar mensen die jaarlijks veel aandacht besteden aan hun carnavalskostuum.

Talpa ziet dus af van een programma waarin carnavalskostuums beoordeeld worden. Het idee was om makers van carnavalsoutfits te beoordelen op hun creatie. Dat zou gebeuren door een jury van BN'ers.

Desgevraagd laat Talpa weten dat dat idee inmiddels definitief is afgeschoten. De reden waarom is niet helemaal duidelijk.

Dit was de eerdere oproep van Talpa

Via de verenigingen hoopte Talpa aan namen te komen van mensen die jaarlijks veel aandacht besteden aan hun carnavalskostuum. De ontwerpers gaan, als het aan het mediabedrijf ligt, vlak voor carnaval een verkiezing aan voor een jury met drie BN'ers die het beste kostuum van 2020 kiezen. Landelijke omroepen hebben over het algemeen nauwelijks aandacht voor carnaval. Een wedstrijd op tv voor het meest creatieve carnavalskostuum is al helemaal uniek. Lees hier de oproep van Talpa:

Beste leden van de carnavalsvereniging,

Via jullie website ben ik aan contactgegevens gekomen. Graag zou ik in contact geraken over het mooiste feestje van het jaar, namelijk carnaval!

Voor een nieuw studioprogramma van Talpa zijn wij op zoek naar de mooiste, grappigste, extravagantste carnavalskostuums.

Kennen jullie mensen uit de omgeving of daarbuiten die gigantisch veel aandacht besteden aan hun carnavalskostuum en ieder jaar weer daarmee uitpakken, veel aandacht besteden aan de realisatie en daarmee tijdens carnaval het publiek weten te verrassen?

Dit mogen individuen zijn of groepen die gezamenlijk een thema uitwerken. Het gaat uiteindelijk om de mooiste en grappigste kostuums van mensen die carnaval in hun hart hebben en het samenstellen van een te gekke outfit tot vakmanschap verheffen. Gezamenlijk gaan zij vlak voor carnaval een verkiezing aan voor een jury met drie BN'ers die het beste kostuum van 2020 kiezen.

Het programma zal vlak voor carnaval in het voorjaar van 2020 primetime op SBS6 uitgezonden gaan worden. Eindelijk gaan we carnaval op landelijke televisie in het mooiste studiolicht zetten. Ik ben zelf een rasechte carnavalsvierder en daarom super trots om dit programma te mogen maken.

Kunnen jullie deze oproep delen met jullie achterban en zouden jullie mij in contact kunnen brengen met carnavalsvierders in jullie omgeving of netwerk die in aanmerking komen voor dit programma? We willen graag prachtige verhalen vertellen met mooie intrigerende en extravagante mensen in de provincies die carnaval vieren! Talpa is te bereiken op telefoonnummer: 035 - 53 33 333 of via email: info@talpa.tv

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Radioprogramma wil De11devande11de naar Heerlen halen

Radioprogramma wil De11devande11de naar Heerlen halen

Derde Halve Finale LVK 2020 vrijdag op L1

Derde Halve Finale LVK 2020 vrijdag op L1

Limburg Doc: Sjraar Peetjens, ein stum veur de iewigheid

Limburg Doc: Sjraar Peetjens, ein stum veur de iewigheid

Klasjenere met Eric Jaspers

Klasjenere met Eric Jaspers

L1mburg Centraal: Lex Uiting krijgt eerste carnavalsonderscheiding BCL

L1mburg Centraal: Lex Uiting krijgt eerste carnavalsonderscheiding BCL

Kwart ieuw Boètezitting

Kwart ieuw Boètezitting

Logo 1Limburg

Bekerduel Fortuna Sittard stilgelegd vanwege mist

Bekerduel Fortuna Sittard stilgelegd vanwege mist

De bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord in de achtste finale van de KNVB-beker is na 64 minuten bij de stand 1-1 gestaakt. Dichte mist maakte verderspelen in Sittard niet mogelijk. Het restant van 26 minuten wordt op een nog nader te bepalen…