Talent & Co op L1 TV

Talent & Co op L1 TV

L1 volgt jong ontluikend talent in Talent & Co.

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren. De eerste aflevering van het programma is te zien op zaterdag 1 december vanaf 18.00 uur op L1.

Vijf kandidaten geselecteerd

Uit zo’n vijftig Limburgse talenten zijn eind vorig jaar 5 kandidaten geselecteerd, namelijk Sino Schoonbrood (16 jaar) uit Simpelveld van het Grotius College Heerlen (piano), Lotte Boonen (14 jaar) uit Born van het Bonnefanten College Maastricht (dans), Tijn Bosch (13 jaar) uit Genhout van Kunstbende (DJ), Pim Hesen (13 jaar) uit Broekhuizenvorst van het Valuascollege Venlo (sopraansaxofoon) en Fabiënne van den Hombergh (16 jaar) van Lyceum Schöndeln Roermond (dwarsfluit). De kandidaten zijn gescout via Kunstbende Limburg en de Limburgse cultuurprofielscholen: middelbare scholen waarin kunst en cultuur nadrukkelijk op het lesrooster staan.

Talent & Co volgt jong ontluikend talent en onderscheidt zich van andere bekende talentenprogramma’s door de focus op de ontwikkeling van talenten. Het wordt een serie van zeven wekelijkse afleveringen. De laatste uitzending wordt opgenomen op 5 januari 2019 in het Parkstad Limburg Theater van Kerkrade. Hét moment voor de talenten!

FSI Talent Troffee

Talent & Co is geen talentenjacht. Wel bepaalt een jury welk talent zich in een jaar tijd het meest heeft ontwikkeld. Hij of zij wordt beloond met de FSI Talent Troffee, een waarderingsprijs in de vorm van een coachingstraject. Stichting FSI is een fonds dat het stimuleren van talent en culturele initiatieven een warm hart toedraagt.

Meer informatie vind je op Talentenco.tv.

Talent & Co

Uit zo’n vijftig Limburgse talenten zijn eind vorig jaar 5 kandidaten geselecteerd, De kandidaten zijn gescout via Kunstbende Limburg en de Limburgse cultuurprofielscholen: middelbare scholen waarin kunst en cultuur nadrukkelijk op het lesrooster staan.

Meer afleveringen Talent & Co

Avondgasten Sport met Sjoerd Ars en Reginald Thal

Avondgasten Sport met Sjoerd Ars en Reginald Thal

Kwizzele - 24 januari 2022

Kwizzele - 24 januari 2022

Dinsdag eerst vorst en mist, vanaf woensdag meer wind

Dinsdag eerst vorst en mist, vanaf woensdag meer wind

L1mburg Centraal: eerste jonge kinderen krijgen coronaprik

L1mburg Centraal: eerste jonge kinderen krijgen coronaprik

Klasjenere met Joss Mennen

Klasjenere met Joss Mennen

Limburg Doc: Via Belgica

Limburg Doc: Via Belgica

Logo 1Limburg

Programma's