Talent & Co: Sino

Talent & Co: Sino

We stellen je de talenten voor de we de komende tijd gaan volgen voor het nieuwe programma Talent & Co.

Sino Schoonbrood woont in Simpelveld, is 16 jaar en gaat naar het Grotius College in Heerlen. Sino behoort tot de eerste lichting leerlingen die er bewust voor heeft gekozen om na schooltijd lid te worden van de blazersklas.

Na 1 jaar saxofoon te hebben gespeeld, valt Sino op door zijn muzikale talent en grote ontwikkeling die hij in 1 jaar heeft doorgemaakt. Naast saxofoon is Sino ook nog begonnen met pianospelen en in 2015 lid geworden van het schoolorkest Grotiuscollege. Ondanks het zichtbare talent weet hij nog niet of hij door wil gaan in de muziek. Hij wil Talent & Co gebruiken om erachter te komen wat hij eigenlijk wil.

Talent & Co

In Talent & Co volgen we vijf jonge mensen. Tijdens het programma willen de talenten zich op bepaalde punten verbeteren.

Gaat dat lukken en met welke coach gaan ze aan de slag? Daarnaast gaan ze werken aan hun optreden op 5 januari 2019 in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade.

Dan mogen ze voor een groot publiek laten zien wat ze kunnen. Tot die tijd vertellen de talenten op social media wat ze allemaal meemaken met het programma.

In november op L1 TV. Meer info op talentenco.tv.

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Programma's