Talent & Co: Pim

Talent & Co: Pim

We stellen je de talenten voor de we de komende tijd gaan volgen voor het nieuwe programma Talent & Co.

Pim Hesen woont in Broekhuizenvorst, is 13 jaar en gaat naar het Valuascollege in Venlo. Zijn talent is het bespelen van de sopraansaxofoon. Hij is inmiddels zo goed dat hij zowel in de jeugdfanfare als in de volwassen fanfare meedoet. Hij komt uit een hele muzikale familie, zijn broertje en zusje (een tweeling) spelen respectievelijk drums en saxofoon.

Moeders speelt nog hobo, ooit was vader nog begonnen aan accordeon, maar dat heeft hij niet doorgezet. Pim wil later verder in de muziek, misschien wil hij ook wel dirigeren. Voorlopig wil hij zijn saxofoonspel verbeteren, vooral het improviseren vindt hij een uitdaging.

Talent & Co

In Talent & Co volgen we vijf jonge mensen. Tijdens het programma willen de talenten zich op bepaalde punten verbeteren.

Gaat dat lukken en met welke coach gaan ze aan de slag? Daarnaast gaan ze werken aan hun optreden op 5 januari 2019 in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade.

Dan mogen ze voor een groot publiek laten zien wat ze kunnen. Tot die tijd vertellen de talenten op social media wat ze allemaal meemaken met het programma.

In november op L1 TV. Meer info op talentenco.tv.

Logo 1Limburg

Tientallen bussen mogelijk oplossing 11devande11de

Tientallen bussen mogelijk oplossing 11devande11de

Er is een oplossing op handen voor het vervoer van carnavalsvierders vanaf het Centraal Station in Maastricht naar het MECC op 11 november. Arriva weigert om treinen door te laten rijden naar station Randwyck, vlakbij het Maastrichtse congrescentrum,…

Programma's