Talent & Co: Jules volgt de Artiest/Acteur opleiding in Heerlen

Talent & Co: Jules volgt de Artiest/Acteur opleiding in Heerlen

Maak kennis met de mensen achter talentontwikkeling in Limburg. En leiden een aantal leerlingen en oud-leerlingen ons rond in scholen die meedoen aan Talent & Co.

Er zijn diverse scholen die naast het reguliere vakkenpakket inzetten op cultuurvakken. Je kunt op die scholen kiezen voor opleidingen in muziek, dans, toneel, drama en musical. Het gaat dan om middelbaar onderwijs maar ook middelbaar beroepsonderwijs.De Provincie Limburg en organisaties zoals Het Huis Voor de Kunsten Limburg, De Kunstbende Limburg en het muziekstimuleringsprogramma van DOOR! besteden tijd en geld in talentontwikkeling in Limburg. Daarnaast kent Limburg een aantal instituten, zoals de dansopleiding van Liesbeth Wiertz, dat talenten naar een hoger niveau tilt. Hieronder maken wij kennis met de mensen achter talentontwikkeling in Limburg. En leiden een aantal leerlingen en oud-leerlingen ons rond in scholen die meedoen aan Talent & Co.

Jules Lemmens is 18 jaar oud en volgt de Artiest/Acteur opleiding op het Arcus College in Heerlen

Hij droomt ervan om later regisseur te worden. Jules gaat dit jaar auditie doen voor de opleidingen Regie aan de toneelacademie van Maastricht en de Docent theater opleiding aan Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Hij leidt ons rond op zijn school.

Talent & Co

In Talent & Co volgen we vijf jonge mensen. Tijdens het programma willen de talenten zich op bepaalde punten verbeteren.

Gaat dat lukken en met welke coach gaan ze aan de slag? Daarnaast gaan ze werken aan hun optreden op 5 januari 2019 in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade.

Dan mogen ze voor een groot publiek laten zien wat ze kunnen. Tot die tijd vertellen de talenten op social media wat ze allemaal meemaken met het programma.

In november op L1 TV. Meer info op talentenco.tv.

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Programma's