Talent & Co: Geef ze het podium!

Talent & Co: Geef ze het podium!

Word een ‘Co’ voor de talenten! Daardoor investeer je in hun talent.

Maandenlang hebben ze geschaafd aan hun act. Urenlang is er geoefend! Alleen het podium in Kerkrade is nog helemaal kaal. Er is geen decor, er is geen techniek, er zijn geen kleuren, geen effecten…. Precies datgene wat hun optreden helemaal af zou moeten maken, ontbreekt nu nog. Hoe kun je dan stralen voor heel Limburg?

De vijf getalenteerde Limburgse jongeren zijn gevolgd door het nieuwe L1-programma Talent & Co. De jonge talenten blinken uit in muziek en dans. Een idee van programmamaker Paul Versteegen die samen met Viktor Terpstra en het Huis voor de Kunsten Limburg de schouders zet onder deze serie.

Waarom Talent & Co?

Jonge, ontluikende talenten zouden alle hulp en aandacht moeten krijgen die mogelijk is. We zetten ons daarvoor met hart en ziel in. Net zoals de talenten zelf. Niets is zo inspirerend als talenten te volgen in hun letterlijk grensverleggende pad naar de toekomst

We doen het anders

We willen het alleen even iets ‘anders dan anders’ doen. Dát is precies wat we met dit programma doen: laten zien wat de talenten er allemaal voor over hebben om hun muzikale- en dans kwaliteiten verder te ontwikkelen in een talentenprogramma zoals je nog niet eerder zag. Onze talenten kunnen andere talenten in Limburg inspireren. Het programma laat bovendien zien waar en hoe talenten in Limburg aan de slag kunnen om hun droom na te jagen.

De vijf talenten

Fabiënne, Lotte, Pim, Sino en Tijn! Alle vijf anders, alle vijf uniek in hun eigen discipline. In het televisieprogramma laten we wekelijks zien hoe het met ze gaat. Want…samen tellen zij af naar hun optreden op zaterdag 5 januari 2019. Dan willen ze knallen op het podium van het theater in Kerkrade. De jonge talenten blinken uit in muziek, dans en als deejay.

Word een ‘co.’ voor onze talenten! Daardoor investeer je in hun talent. Kortom: geef ze het podium.

Doneer hier bij de crowdfundingscampagne

Logo 1Limburg

'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

Max Verstappen zag in de tweede bocht van de Grand Prix van Japan het zicht op een plek in de punten verdampen. Dat hij daarna zijn bolide in de pitsstraat parkeerde, was volgens Xavier Maassen een verstandig besluit.

Programma's