Stem op Limburgse projecten voor Appeltje van Oranje (ook Óngerwaeg-aflevering!)

Stem op Limburgse projecten voor Appeltje van Oranje (ook Óngerwaeg-aflevering!)

Belevingstuin D'r Moostuin uit Berg en Terblijt en Jongeren Sportcoaches Maastricht zijn de twee Limburgse projecten die zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje, een initiatief van het Oranjefonds.

In totaal zijn er 40 projecten die kans maken op dé prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving.

Zij maken kans een bedrag van 15.000 euro en een bronzen beeldje van prinses Beatrix. Ieder jaar reikt Koningin Máxima deze prijs uit op Paleis Noordeinde.

Tot en met 17 januari kan het publiek stemmen op het beste initiatief. De Limburgse projecten doen het goed, en hebben ieder al honderden stemmen vergaard.

Wil je ook stemmen voor een appeltje? Dat kan hier.

Meteen stemmen op D'r Moostuin
Meteen stemmen op Jongeren Sportcoaches

D’r Moostuin Berg en Terblijt

Het programma Óngerwaeg schonk eerder al aandacht aan D’r Moostuin, een project dat jongeren, ouderen, inwoners, bedrijven, zorgcentra en scholen, ofwel de lokale samenleving in Bert en Terblijt, met elkaar wil verbinden.

Jongeren Sportcoaches Maastricht

Het project Jongeren Sportcoaches Maastricht maakt dat jongeren uit aandachtswijken in Maastricht zich inzetten als sportcoach en zo niet het verkeerde pad opgaan maar hun talenten ontwikkelen.

Logo 1Limburg

Programma's