Speciale vinylsingle op komst van vastelaoveshit ‘Nao ’t  Zuuje’ van Lex Uiting

Speciale vinylsingle op komst van vastelaoveshit ‘Nao ’t Zuuje’ van Lex Uiting

Speciaal ter gelegenheid van Record Store Day lanceert de Venlose muziekshop Sounds Record Shop op zaterdag 21 april 2018 een vinylsingle van de Limburgse hit ‘Nao ’t Zuuje’ van Lex Uiting. Het L1 radioprogramma Plat-eweg is erbij.

De single wordt om 14:30uur gelanceerd en uitgereikt aan een bekende Limburger. Daarna speelt Lex Uiting het liedje live, en signeert op verzoek de single. Een uur later, om 15:30u speelt Lex het liedje nog een keer. Lees hier het persbericht van Sounds:

SOUNDS RECORD SHOP PRESENTEERT:

‘NAO ’T ZUUJE’ VINYLSINGLE

Venlo, donderdag 12 april 2018

Speciaal ter gelegenheid van Record Store Day lanceert Sounds Record Shop (Parade 66 Venlo) op zaterdag 21 april 2018 een vinylsingle van de Limburgse hit ‘Nao ’t Zuuje’ van Lex Uiting.

De single wordt om 14:30u gelanceerd en uitgereikt aan een bijzonder bekende Limburger. Daarna speelt Lex Uiting het liedje live, en signeert op verzoek de single. Een uur later, om 15:30u speelt Lex het liedje nog een keer.

Op de plaat staan twee versies van ‘Nao ’t Zuuje’: ‘t origineel, dat Lex als Prins Carnaval 2017 uitbracht en later werd gebruikt als soundtrack van de BNNVARA NPO3 documentaire ‘Nao ’t Zuuje’, én een unieke, akoestische kampvuur versie.

Met 1 miljoen views op Youtube, 400.000 streams op Spotify en ‘n nummer 1-notering in de i-Tunes download Top 100, mag het liedje met recht een hit worden genoemd.

De vinylsingle is een collectorsitem en exclusief verkrijgbaar in beperkte oplage bij Sounds Record Shop voor € 9,99.

Tijdens Record Store Day zijn er bij Sounds de hele dag optredens van diverse artiesten, waaronder Matthews Southern Comfort en A.J. Croce (zoon va de legendarische Jim Croce).

Volg L1 op social media

Volg L1 op de diverse kanalen en deel jouw moment met #LiefdevoorLimburg.

Logo 1Limburg