Sopraan Mirusia in AvondGasten: 'Maastricht is de stad waarin ik een vrouw ben geworden'

Sopraan Mirusia in AvondGasten: 'Maastricht is de stad waarin ik een vrouw ben geworden'

Zangeres Mirusia werd bekend door haar optredens bij André Rieu. "Het is zo leuk om terug te zijn. Mijn twintiger jaren heb ik in Maastricht gewoond, het is de stad waarin ik een vrouw ben geworden. Ik werd niet alleen maar ingevlogen door André Rieu, zo van: "Ga het podium maar op." Ik heb hier echt een deel van mijn leven doorgebracht," zei de sopraan in L1-programma AvondGasten.

Mijn dochtertje is in Australië geboren, maar ze zal vast ook een beetje Limburgs worden. Ze is Australische maar 'made in Holland ​Zangeres Mirusia

Mirusia Louwerse is geboren in de Australische stad Brisbane. Na meer dan tien jaar de wereld rondreizen met André Rieu is ze terug in haar geboortestad.

In eerste instantie om meer tijd door te brengen met haar gezin, maar vier maanden na de geboorte van haar dochter Sascha gaat de zangeres alweer op solo-tour met haar nieuwe album 'From the Heart'. "Mijn dochtertje is in Australië geboren, maar ze zal vast ook een beetje Limburgs worden. Ze is Australische maar 'made in Holland'."

De tournee van Mirusia komt ook langs in Limburg: op 20 september treedt de zangeres op in de Schouwburg van Venray en op 7 oktober in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

AvondGasten

Met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie Limburg. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen.

Sinds september 2018 zenden wij AvondGasten enkele keren per jaar uit vanuit het Europees parlement in Brussel.

Dagelijks nieuws volg je via L1mburg Centraal.

Logo 1Limburg

Programma's