SGL: Samen Geven met Liefde!

SGL: Samen Geven met Liefde!

Op zaterdag 10 november is het de dag van de mantelzorg. SGL organiseert dan een uitgebreide high tea met als thema: ‘jouw zorg voelt als een warme mantel’.

Tijdens dit middagvullend programma helpen de cliënten een handje mee om hun mantelzorgers in het zonnetje te zetten. De een helpt in de keuken, de ander in de bediening en sommigen maken muziek of nemen de presentatie voor hun rekening. Enkelen hebben kaarsen gemaakt om zo te laten weten dat de mantelzorger zijn/haar lichtpuntje is.

Het wordt een middag vol verrassingen, maar daar kunnen we nu natuurlijk niet te veel over verklappen. Wel is duidelijk dat we besloten hebben de opbrengst van de loterij die we houden, en gepresenteerd wordt door een cliënt, aan de Voedselbank actie doneren.

Tijdens de inzamelingsperiode zelf doen we natuurlijk net als vorig jaar weer met verschillende locaties mee door het creëren van verzamelpunten. Maar we willen dat inzamelen ook op andere ludieke manieren doen, waar de loterij er 1 van is, om zo onze cliënten zoveel mogelijk te betrekken.

Hiermee maken we met zijn allen de (aankomende) koude dagen warmer en staan de letters SGL weer eventjes voor Samen Geven met Liefde!

Heb jij net zo’n mooi initiatief of wil jij ook samen met je collega’s, vrienden, school of vereniging in actie komen voor de Voedselbank? Meld dan je actie aan op www.l1.nl/voedselbank of mail naar voedselbank@l1.nl

L1 Samen voor de Voedselbank

Het boodschappenlijstje, alle acties, online doneren en nog veel meer info vind je op L1.nl/Voedselbank


Vragen, initiatieven of ideeën? Voedselbank@L1.nl

Logo 1Limburg

Programma's