Seizoen 2012-2013 start op 10 augustus

Seizoen 2012-2013 start op 10 augustus

Het voetbalseizoen 2012-2013 begint op 10 augustus. Dat heeft de KNVB maandag bekendgemaakt. In de eredivisie staat volgend seizoen geen enkele midweekse speelronde op het programma. De winterstop duurt van 23 december tot en met 17 januari.

De wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal, tussen de landskampioen en bekerwinnaar, is op zondag 5 augustus. De finale van de KNVB-beker staat voor donderdag 9 mei 2013, op Hemelvaartsdag, op het programma. De laatste speelronde van de eredivisie is drie dagen later. De Jupiler League, waarin alleen op vrijdag wordt gespeeld, eindigt een week eerder op vrijdag 3 mei. Daarna volgen de play-offs om promotie/degradatie en om een ticket voor de Europa League. De opzet van het bekertoernooi blijft hetzelfde als dit jaar.

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's